Uitgangstrafo’s voor buizenversterkers

 

Onze uitgangstrafo’s stellen u in staat om de ideale buizenversterker te bouwen. Amplimo, uit Neede, nabij Enschede, is de grootste leverancier in Nederland van ringkerntransformatoren en andere elektronica. Wij garanderen hoge kwaliteit, aangezien al onze producten uitvoerig zijn getest. Bekijk ons ruime assortiment en bestel de uitgangstrafo’s die u nodig heeft om buizenversterkers te bouwen.

Uitgangstrafo’s en andere onderdelen van een buizenversterker

Als u een buizenversterker gaat bouwen, is het belangrijk om te weten wat daar voor nodig is en waar deze uit bestaat. Het is een elektronische versterker gemaakt van elektronenbuizen en transformatoren. Een buizenversterker bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een voorversterker, eindversterker en voeding. Deze onderdelen bestaan ook uit diverse elementen:

  • De voorversterker heeft, naast aansluitingen voor apparatuur, een volumeregelaar en een toonregelcircuit.
  • De eindversterker, ofwel eindtrap, wordt gevormd door een fasedraaier, twee (soms vier of acht) vermogens-eindbuizen (meestal penthodes of tetrodes) en de uitgangstransformator.
  • De voeding bevat een transformator en een gelijkrichter. Deze levert een (gelijk)spanning tussen de 300 en 800 volt voor de anodes van de buizen en een spanning van (meestal) 6,3 volt voor de gloeidraden van de buizen. In sommige versterkers wordt de anodespanning met een gelijkricht bus gelijkgericht.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de hoge kwaliteit van onze uitgangstrafo’s? Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem contact op met onze specialisten door de bellen naar +31 (0) 545 283456, stuur een e-mail naar info@amplimo.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een vrijblijvende en scherpe offerte voor u op voor uitgangstrafo’s of andere trafo’s op maat.

 

 

 

 


Heeft u specifieke vragen? Wilt u een advies op maat? Wij maken graag een vrijblijvende en scherpe offerte voor u! Onze specialist staat voor u klaar. Kies een van onderstaande contactmogelijkheden en wij nemen z.sm. contact met u op. Of vul onderstaand contactformulier in en onze specialist neemt binnen 24 uur contact met u op.


GEDEGEN TECHNISCH ADVIES OP MAAT
ALLE TRANSFORMATOREN OP VOORRAAD
MAATWERK TRANSFORMATOREN
SNELLE LEVERING