Voedingstrafo’s voor buizenversterkers

Bent u op zoek naar voedingstrafo’s? Amplimo uit Neede, in de buurt van Enschede, biedt een ruim assortiment aan voedingstrafo’s aan die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Een voedingstransformator bestaat uit componenten die spanning omzetten naar de spanningsvorm die van toepassing is voor het apparaat waar het op aangesloten is. Ontdek ons aanbod nu.

Voedingstrafo’s en verschillende andere transformatoren

Amplimo is de grootste leverancier van transformatoren in Nederland. Wij beschikken over voedingstransformatoren en verschillende andere soorten transformatoren van hoge kwaliteit, waaronder:

Wij leveren al onze producten uit voorraad, waardoor u profiteert van een snelle levertijd. Deze snelle service gaat echter niet ten koste van de prijs; onze voedingstrafo’s en andere transformatoren passen namelijk binnen ieder budget.

Laat een toepassing op maat maken

Wilt u een voedingstransformator of een andere transformator bestellen maar kunt u deze niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 545 283456 of door een e-mail te sturen naar info@amplimo.nl. Ons assortiment is namelijk groter dan die we op de website laten zien. We bespreken ook graag de mogelijkheden om een transformator op maat te maken voor uw toepassing.