Medische scheidingstrafo’s

medische scheidings transformatorAmplimo uit Neede, nabij Enschede, is de grootste leverancier in Nederland van transformatoren, waaronder medische scheidingstrafo’s. De isolerende eigenschappen van de voedingen in de meeste apparaten voldoen niet aan de medische eisen. Om die reden mogen deze apparaten niet in medische ruimten worden gebruikt. U vindt diverse medische scheidingstransformatoren in ons assortiment die wel aan deze eigenschappen voldoen. Bekijk onze collectie nu.

De oplossingen die medische scheidingstrafo’s bieden

Het tussen-schakelen van medische scheidingstransformatoren is een eenvoudige oplossing om de isolerende eigenschappen van apparaten aan de medische eisen te laten voldoen. U vindt in onderstaande tabel diverse medische scheidingstrafo’s die zijn gewikkeld volgens EN61558 en EN60601-1. Dit is door de KEMA goedgekeurd voor toepassingen in medische ruimten en dragen KEMA-, ENEC-, UL/CSA- en CE-keurmerken.

Medische scheidingstransformatoren voor meerdere apparaten

Eén scheidingstrafo voedt meerdere apparaten. Het totale vermogen van de apparaten dient verdubbeld te worden om het vermogen van de scheidingstrafo te bepalen. Dit komt door het niet-sinusvormige karakter van de stroomvorm en de verminderde koeling door de inbouw in een kast.

 

Typenummer Secundair
vermogen
Secundaire
lekstroom
Diameter
ca.
Hoogte
ca.
5N966 130VA 0,06mA 110mm 45mm
7N667 260VA 0,10mA 122mm 57mm
8N330 500VA 0,13mA 140mm 65mm
ZN229 1000VA 0,11mA 163mm 74mm

Bespreek de mogelijkheden van onze transformatoren

Wilt u meer weten over onze medische scheidingstrafo’s of onze andere producten? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie. U neemt contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31 (0) 545 283456 of stuur een e-mail naar info@amplimo.nl. Bent u op zoek naar bepaalde medische scheidingstransformatoren, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Neem dan ook zeker contact met ons op, onze voorraad is namelijk groter dan die wij op de website laten zien. Wij bespreken ook graag de mogelijkheden met betrekking tot een transformator op maat.

 


Terug naar Producten