Audio Transformatoren

Bent u op zoek naar audio transformatoren dan bent u bij ons aan het juiste adres. AMPLIMO is dé leverancier van transformatoren in Nederland. Sinds jaar en dag leveren wij transformatoren voor diverse toepassingen.

Onze audio transformatoren zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan voedings- of uitgangstrafo of een smoorspoel. Maar ook voor bijvoorbeeld 100V-systemen of ringleidingen leveren we trafo’s uit voorraad of op maat! Bij alle uitvoeringen staat kwaliteit voorop. 

Voor onze audio transformatoren kun je contact opnemen met onze specialisten of neem een kijkje in onze webshop. In onze webshop kun je alle audio transformatoren direct aanschaffen.

 

Meer dan Audio Transformatoren

Behalve leverancier in audio transformatoren zijn wij de grootste leverancier in Nederland als het gaat om ringkerntransformatoren. Ons assortiment bestaat uit onder andere:

Audio transformatoren op maat ?

Als u op onze website geen passende transformator kunt vinden dan helpen wij u graag. Kunt u op onze website geen passende trafo vinden? Neem dan contact met ons op. Onze voorraad is groter dan we op onze website kunnen laten zien. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, een transformator op maat voor u produceren.

 

Contact onze specialisten

Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier of contact ons via info@amplimo.nl of bel met onze specialisten via +31 (0) 545 283456.