Versterker modulen

Bij AMPLIMO hebben we talloze transformatoren waaronder versterker modulen met bijzondere pluspunten. Onze versterker modulen zijn te bestellen in onze webshop. Je kunt specifieke maten en grotere aantallen bestellen via onderstaand contactformulier. Onze versterker modulen zijn zeer stabiel, zelfs bij ongunstige belastingen wordt een grote betrouwbaarheid bereikt. Door de moderne techniek en de grote verbeteringen in de constructie, de montage en de voeding staan onze versterkers garant voor een uitstekende geluidskwaliteit.

Versterker modulen: gebouwd en getest

Al onze versterker modulen zijn uitvoerig getest. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit. Onze versterker modules zijn goed en betrouwbaar en bovendien snel geleverd. Wij zijn de grootste leverancier van ringkerntransformatoren in

Amplimo is de grootste leverancier van ringkerntransformatoren in Nederland met een zeer uitgebreide reeks direct uit voorraad leverbaar. We kunnen voor bijna elke toepassing een versterker modulen of trafo aanbieden. In de meeste gevallen hebben we deze op voorraad en kunnen daardoor zeer snelle levertijden garanderen.

Wanneer u op onze website geen passende trafo kunt vinden, neem dan contact met ons op. Onze voorraad is veel groter dan we op de website kunnen laten zien.

Als u een aanbieding wenst voor ringkerntrafo’s op maat, neem dan contact met ons op. Met onze productie faciliteiten in Europa en het Verre Oosten kunnen we zowel een snelle levertijd als een concurrerende prijs aanbieden.

Kunt u op onze website geen passende trafo vinden? Neem dan contact met ons op. Onze voorraad is groter dan we op onze website kunnen laten zien. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, een transformator op maat voor u produceren.