Versterkermodulen bestellen

U kunt bij Amplimo, uit Neede in de buurt van Enschede, talloze versterkermodulen bestellen met bijzondere pluspunten. Ten eerste zijn onze versterkermodulen in specifieke maten en grote aantallen te bestellen in onze webshop. Daarnaast zijn onze modulen zeer stabiel, zelfs bij ongunstige belastingen wordt een grote betrouwbaarheid bereikt. De moderne techniek en verbeteringen in de constructie, de montage en de voeding zorgen ervoor dat onze versterkers garant staan voor uitstekende geluidskwaliteit.

Geteste versterkermodulen bestellen

U bent verzekerd van kwaliteit, want al onze versterkermodulen zijn hier uitvoerig op getest. Amplimo is de grootste leverancier van transformatoren in Nederland. Wij bieden dan ook voor haast elke toepassing versterkermodulen of trafo’s aan. Een zeer groot gedeelte hiervan is direct uit voorraad leverbaar, waardoor u profiteert van een zeer snelle levertijd. U bent zelfs gegarandeerd van een snelle levertijd wanneer u versterkermodulen of ringkerntrafo’s op maat zou bestellen. Onze productiefaciliteiten in Europa en het Verre Oosten gaan in dat geval direct voor u aan de slag.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u versterkermodulen bestellen maar kunt u het model dat u zoekt niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 545 283456, stuur een e-mail naar info@amplimo.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Indien u een bericht stuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.