Transformator kopen

Wilt u een transformator kopen? U heeft bij Amplimo uit Neede, in de omgeving van Enschede, een ruime keuze uit transformatoren. Daarnaast krijgt u professioneel advies. U kunt bij ons transformatoren voor vrijwel iedere toepassing kopen. Wij doen dit meestal uit voorraad, waardoor de transformator vaak nog op dezelfde dag wordt verzonden. Wanneer u bij ons een transformator aanschaft, bent u zeker van een aantrekkelijke prijs en snelle levering.

Een transformator met keurmerken kopen

U kunt al bijna 50 jaar transformatoren voor elke toepassing kopen bij Amplimo. Onze standaard transformatoren dragen al sinds 1992 onder andere het KEMA-keurmerk als teken van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast leveren wij transformatoren met het UL- en/of CSA-keurmerk voor de Amerikaanse of Canadese markt uit voorraad. Wij zijn de grootste leverancier van Nederland, mede doordat wij ook transformatoren op maat aanbieden, eventueel met de nodige keurmerken. U kunt ook kleinere aantallen van onze transformatoren op maat kopen, wij maken hier graag een aanbieding voor. Wij leveren deze daarnaast op afroep. Afhankelijk van uw wensen maken wij een leveringsschema zodat u altijd de juiste hoeveelheid trafo’s op het juiste moment ontvangt.


Scheidingstrafo

GEDEGEN TECHNISCH ADVIES OP MAAT
ALLE TRANSFORMATOREN OP VOORRAAD
MAATWERK TRANSFORMATOREN
RUIME VOORRAAD, SNELLE LEVERING

 


Scheidingstrafo audio - Amplimo

De verschillende toepassingen van onze transformatoren

Wij leveren voor haast alle toepassingen een passende transformator. U kunt bij ons terecht voor een transformator in:

  • De machinebouw
  • De panelenbouw
  • Medische apparatuur
  • Analyse-apparatuur
  • Professionele audio-apparatuur
  • De utiliteitsbouw
  • De woningbouw
  • Elektrische installaties
  • Industriële elektronica

Advies op maat

Maatwerk is onze specialiteit. Het is dus zeer belangrijk om uzelf goed te informeren voordat u besluit een transformator te kopen. Onze technisch adviseurs voorzien u graag van de nodige informatie. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de gewenste specificaties te kennen, zodat u de juiste transformatoren kunt kopen. Gaat het om een vervangende transformator? Dan vindt u deze specificaties vaak op het etiket van de originele trafo. Weet u de specificaties van de transformator die u nodig heeft niet? Onze technisch adviseurs helpen u graag bij het selecteren van het juiste model.

Bespreek uw wensen met onze adviseurs

Weet u welke transformator of transformatoren u wilt kopen voor uw toepassing? Bestel deze dan eenvoudig online. Heeft u ondersteuning nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 545 283456 of door een e-mail te sturen naar info@amplimo.nl.