Transformator kopen

Bent u op zoek naar een transformator? Bij Amplimo heeft u een ruime keuze en krijgt u professioneel advies. Bij ons kunt u elke transformator kopen. Meestal zelfs uit voorraad waardoor de transformator dezelfde dag nog verzonden kan worden.

Bij ons bent u er van verzekerd dat u een transformator koopt met een aantrekkelijke prijs die binnen enkele dagen bij u afgeleverd wordt.

Trafo kopen met keurmerken

Amplimo levert al bijna 50 jaar transformatoren voor elke toepassing.  Al sinds 1992 dragen onze standaard transformatoren onder andere het KEMA KEURMERK als teken van kwaliteit en veiligheid. Ook transformatoren met het UL en/of CSA keurmerk voor de Amerikaanse of Canadese markt leveren we uit voorraad.

Wilt u een trafo kopen op maat? Amplimo levert ook maatwerk trafo’s meestal met de nodige keurmerken.


Scheidingstrafo
Gedegen technisch advies op maat
Alle transformatoren op voorraad
Maatwerk transformatoren
Ruime voorraad, snelle levering

Voor een zeer groot aantal toepassingen kunt u bij Amplimo terecht om een transformator te kopen. Machinebouw, panelenbouw, medische apparatuur, analyse apparatuur, professionele audio toepassingen en verhuur, hifi en High-End audio toepassingen, utiliteitsbouw en woningbouw, elektrische installaties en natuurlijk de complete industriële elektronica. Kortom, we leveren voor praktisch alle toepassingen een passende transformator.


Online transformator kopen

Om een transformator bij ons te kopen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen per telefoon of per email, maar u kunt ook terecht in onze webwinkel waar een groot deel van onze standaard transformatoren direct te koop is.


Scheidingstrafo audio - Amplimo

Elektronische trafo kopen

Heeft u ondersteuning nodig bij met maken van een keuze, neemt u dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wilt u weten welke transformator geschikt is voor uw project? Een elektronische of een transformator op maat voor u ontwikkeld?

Ons technische team staat u graag ter zijde om samen met u de mogelijkheden te onderzoeken en de juiste transformator te selecteren zodat u de juiste trafo koopt.

Trafo op maat kopen

Naast een uitzonderlijk groot voorraad assortiment , koopt u bij Amplimo ook eenvoudig een trafo op maat. Maatwerk is een van de specialiteiten bij Amplimo en voordat u besluit een transformator te kopen is het altijd goed om te informeren naar de mogelijkheden. Onze technisch adviseurs kunnen u van de nodige informatie voorzien om tot een goede keuze te komen.

Een maatwerk trafo is bij Amplimo ook toegankelijk bij kleinere aantallen. We maken graag een aanbieding voor uw maatwerk trafo. Maatwerk transformatoren kunnen ook op afroep worden geleverd. Afhankelijk van uw wensen kunnen afroepschema’s of leveringsschema’s worden gemaakt zodat u altijd op het juiste moment de juiste hoeveelheid trafo’s krijgt aangeleverd.

Om een transformator te kunnen kopen dient u eerst de gewenste specificaties te kennen. Als het gaat om vervanging van een defecte transformator kunt u meestal op het etiket van de originele trafo de specificaties vinden die u kunt gebruiken bij het selecteren van een vervangend type.

Wanneer u niet precies de juiste specificaties weet van de transformator die u nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen, zodat onze technisch adviseurs u kunnen helpen bij het selecteren van het juiste model.

Heeft u specifieke vragen? Wij helpen u graag! Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Ook voor een advies op maat helpen wij u graag.

U kunt ons ook bellen via +31 545 283456 of stuur een mail naar info@amplimo.nl.