Transformator specialist

Bent u op zoek naar een transformator specialist die kan leveren waar u naar op zoek bent of heeft u behoefte aan een stuk advies voor uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u eerlijk en professioneel advies en wij weten altijd een passend advies bij uw vraag te formuleren. Wij zijn de grootste leverancier van transformatoren en kunnen voor bijna elke toepassing een transformator aanbieden. In de meeste gevallen hebben we deze op voorraad en kunnen daardoor zeer snelle levertijden garanderen.

De specialist in Transformatoren

Amplimo levert al bijna 50 jaar transformatoren voor elke toepassing.  Al sinds 1992 dragen onze standaard transformatoren onder andere het KEMA KEURMERK als teken van kwaliteit en veiligheid. Ook transformatoren met het UL en/of CSA keurmerk voor de Amerikaanse of Canadese markt leveren we uit voorraad. Zo weet u altijd dat u kwaliteit koopt. Daarnaast kunnen wij u altijd helpen met een advies op maat. Op elke vraag hebben wij een passende oplossing dus twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.


Scheidingstrafo

Online transformator bestellen

Om een transformator bij ons te kopen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen per telefoon of per email, maar u kunt ook terecht in onze webwinkel waar een groot deel van onze standaard transformatoren direct te koop is. Voor een zeer groot aantal toepassingen kunt u bij ons terecht: machinebouw, panelenbouw, medische apparatuur, analyse apparatuur, professionele audio toepassingen en verhuur, hifi en High-End audio toepassingen, elektrische installaties en natuurlijk de complete industriële elektronica. Kortom, wij leveren voor praktisch alle toepassingen een passende transformator.


Scheidingstrafo audio - Amplimo

Online uw transformator bestellen

Bij AMPLIMO bestelt u makkelijk en voordelig uw artikelen online. Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren.  Heeft u nog vragen over een artikel, bijvoorbeeld over connectoren of over een bepaald type transformator? Neem contact met ons op en laat u informeren!

Trafo op maat kopen

Naast een uitzonderlijk groot voorraad assortiment , koopt u bij Amplimo ook eenvoudig een trafo op maat. Maatwerk is een van de specialiteiten bij Amplimo en voordat u besluit een transformator te kopen is het altijd goed om te informeren naar de mogelijkheden. Onze technisch adviseurs kunnen u van de nodige informatie voorzien om tot een goede keuze te komen. Bel gerust (+31 (0) 545 283456voor een advies op maat of stuur ons een mail naar info@amplimo.nl.

Een maatwerk trafo is bij Amplimo ook toegankelijk bij kleinere aantallen. We maken graag een aanbieding voor uw maatwerk trafo. Maatwerk transformatoren kunnen ook op afroep worden geleverd. Afhankelijk van uw wensen kunnen afroepschema’s of leveringsschema’s worden gemaakt zodat u altijd op het juiste moment de juiste hoeveelheid trafo’s krijgt aangeleverd.

Om een transformator te kunnen kopen dient u eerst de gewenste specificaties te kennen. Als het gaat om vervanging van een defecte transformator kunt u meestal op het etiket van de originele trafo de specificaties vinden die u kunt gebruiken bij het selecteren van een vervangend type.

Wanneer u niet precies de juiste specificaties weet van de transformator die u nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen, zodat onze technisch adviseurs u kunnen helpen bij het selecteren van het juiste model.

Heeft u specifieke vragen? Wij helpen u graag! Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Ook voor een advies op maat helpen wij u graag.

U kunt ons ook bellen via +31 545 283456 of stuur een mail naar info@amplimo.nl.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht