Pro Audio Transformatoren

Bent u op zoek naar pro audio transformatoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van Transformatoren in Nederland. Al jaren leveren wij transformatoren voor diverse toepassingen. Zo ook hebben wij veel ervaring in audio transformators voor professioneel gebruik. Onze Pro Audio Transformatoren zijn van top kwaliteit, te gebruiken voor diverse doeleinden en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan signaaltransformatoren, ringleidingtrafo’s en 100V-lijn-transformatoren.

Onze signaaltrafo’s zijn zeer universeel verkrijgbaar in verschillende types. Hiermee kunnen apparaten gekoppeld worden. De ringleidingtrafo’s kunnen worden toegepast op verschillende hoorapparaten en dienen een goede geluidskwaliteit te bieden. 100V-lijn trafo’s van AMPLIMO zijn voorzien van een audio ringkern en toepasbaar op praktisch alle soorten versterkers en luidsprekers.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom geven wij 12 maanden garantie bij onze pro audio transformatoren.

Signaal transformatoren

Met deze trafo’s kunt u signaalleidingen symmetrisch maken. Symmetrische signaalleidingen zijn veel minder gevoelig voor brom en stoorsignalen. Door de mu-metalen afscherming kunnen signaal transformatoren dichtbij worden geplaatst, tot op enkele centimeters! Indien de transformator geen mu-metalen afscherming heeft is de minimale afstand 20cm.

100V-lijntrafo’s

Onze kwaliteits 100V-lijntrafo’s zijn voorzien van een audio ringkern en op speciale wijze gewikkeld wat uiteindelijk tot meerdere voordelen oplevert. Hier kunt u denken aan een hoog rendement en een hoog frequentiebereik. Daarnaast zijn onze 100V-lijntrafo’s fraai qua uiterlijk en een hoge betrouwbaarheid.

Benieuwd naar onze 100V-lijntrafo’s? Vraag onze specialisten voor meer informatie of bestel direct in onze webshop.

Ringleiding transformatoren

Wij leveren kwaliteits-ringleidingtrafo’s die voor­zien zijn van een audio ringkern. Al onze ringleidingtrafo’s zijn op speciale wijze gewikkeld. Hierdoor heeft de ringleiding transformator extra voordelen zoals een groot frequentiebereik, een hoog rendement, hoge betrouwbaarheid en is de ringleiding transformator snel te monteren met 1 bout.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze ringleiding transformatoren? Vraag onze specialisten voor meer informatie of bestel direct in onze webshop.

Contact onze specialisten

Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier of contact ons via info@amplimo.nl of bel met onze specialisten via +31 (0) 545 283456.

Pro Audio transformatoren op maat ?

Als u op onze website geen passende transformator kunt vinden dan helpen wij u graag. Kunt u op onze website geen passende trafo vinden? Neem dan contact met ons op. Onze voorraad is groter dan we op onze website kunnen laten zien. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, een transformator op maat voor u produceren.