Werken bij AMPLIMO

Benieuwd naar de openstaande vacatures van AMPLIMO. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur. Lees in onderstaande vacature alles over deze functie.

Technisch Adviseur

AMPLIMO B.V. gevestigd in NEEDE. Wij zijn de grootste leverancier van ringkerntransformatoren in Nederland met een zeer uitgebreide reeks producten uit voorraad leverbaar. Wij kunnen voor bijna iedere toepassing een ringkerntransformator aanbieden. In de meeste gevallen kunnen wij ook zeer snelle levertijden garanderen. Met onze productiefaciliteiten in Europa en het Verre Oosten kunnen wij concurrerende prijzen aanbieden. Voor de verdere groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een ondernemende “Technisch Adviseur”.

Jouw taken:

  • na een gedegen inwerkperiode wordt je de spil in de organisatie;
  • je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen;
  • je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers in Europa en daarbuiten en voorzie je deze van een gedegen advies;
  • je wordt verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes inclusief een correcte follow-up;
  • tot slot behoren een juiste administratieve afhandeling van de verkooptransacties eveneens tot jouw takenpakket.

 Wij vragen:

  • een HBO werk- en denkniveau aangevuld met affiniteit in de Electronica- of Electrotechniek;
  • naast een goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse taal moet je ook in het Duits en Engels kunnen communiceren;
  • je bent bekend met de diverse Windows-applicaties.
  • je bent een initiatiefrijke, klantgerichte en commerciële persoonlijkheid die zich graag wil verdiepen in de produkten van AMPLIMO B.V. en mee wil groeien met de organisatie.

Wij bieden:

De lijnen zijn kort en de werksfeer is zeer plezierig. Uiteraard is het salaris zoals je dat mag verwachten in deze functie. AMPLIMO is aangesloten bij de Stichting Pensioenfonds voor Nederlandse Groothandels.

De sollicitatie:

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Profil P&O Consultants B.V. Stuur een sollicitatiebrief, voorzien van CV aan: info@profilconsultants.nl.

Mocht je meer informatie wensen dan kun je de heer Coen Scheffer bereiken op telefoonnummer (074) 267 00 44 of buiten kantooruren op (06) 270 559 58.